Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Stressvrije-vakantie.nl

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een stressvrije vakantie. Waar vind je vakanties zonder stress? Om die vraag te beantwoorden moet je zeker deze vergelijkingssite bekijken. Hier vind je immers maar liefst bijna 6000 stressvrije vakanties. Voor mensen die op zoek zijn naar de mooiste en leukste vakanties is deze vergelijkingssite dus zeker een aanrader.

Allerlei soorten vakanties

Wellicht ben je op zoek naar een bepaald soort vakantie. In het keuzemenu onder Maak uw keuze worden allerlei soorten vakanties genoemd, van Actieve vakantie tot Zonvakantie. Ook jij vindt hier ongetwijfeld de vakantie waar je naar op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stedentrip. Door in het keuzemenu te klikken op Stedentrip verschijnt er een eerste pagina met stedentrips in beeld.

Vergeet niet om het zoekvenster te gebruiken

Door gebruik  te maken van het keuzemenu kun je dus eenvoudig zoeken naar een soort vakantie. Tocht is het zoekvenster geen overbodige luxe. Wellicht wil je een bepaald land of een bepaalde plaats bezoeken. Door gebruik te naken van het zoekvenster kun je zoeken naar een stressvrije vakantie in een bepaald land of in een bepaalde prijs. Wil je tijdens je de vakantie doorbrengen in bijvoorbeeld Parijs? Tik dan in het zoekvenster Parijs en klik vervolgens op zoeken. Er verschijnen uitsluitend vakanties in Parijs in beeld.

Vinden van voldoende informatie over een vakantie

Bij het boeken van een vakantie wil je natuurlijk de juiste keuze maken. Om dat te kunnen doen moet je beschikken over voldoende informatie. Dat is bij een vergelijkingssite geen probleem. Immers, iedere vakantie is voorzien van een duidelijke afbeelding en een vaak korte omschrijving. Waarschijnlijk heb je behoefte aan meer informatie. Klik dan op Meer informatie. Je komt dan onder ander te weten wat de verblijfsaccommodatie en het vervoermiddel is tijdens de vakantie. Alvorens een definitieve keuze te maken heb je waarschijnlijk behoefte aan meer informatie. Zo ja, klik dan op Boeken. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de aanbieder van de vakantie. Daar vind je uiteraard heel veel informatie over de vakantie.

Zoeken naar stedentrip naar een bepaalde plaats

Je kunt op deze vergelijkingssite heel eenvoudig zoeken naar een vakantie in een bepaalde plaats. Je moet dan wel naar die vakantie hebben gezocht door gebruik te maken van het keuzemenu. Stel je hebt in het keuzemenu geklikt op Stedentrip. Vervolgens wil je op zoek naar een stedentrip naar Londen. Klik dan op Alle plaatsen en vervolgens op Londen. Alle stedentrips naar Londen verschijnen in beeld. Je kunt dus snel een stedentrip vinden naar de door jou gewenste plaats.

Zoeken naar een stedentrip met de laagste prijs

Vakantiegangers beschikken doorgaans over een bepaald budget. Stel je hebt onder Alle plaatsen gezocht naar een stedentrip naar Londen. Een eerste pagina met stedentrips naar Londen verschijnt in beeld Je hebt een beperkt budget. Daarom wil je dat de goedkoopste stedentrips naar Londen het eerste worden getoond. Klik dan onder Sorteer op… op Prijs Laag > Hoog. De goedkoopste stedentrips naar Londen worden dan het eerst getoond. Beschik je over een ruim budget? Door te klikken op Prijs Hoog  < Laag worden de duurste stedentrips het eerste getoond.

Van vergelijkingssite naar website aanbieder stedentrip

Op een vergelijkingssite kunnen geen stedentrips worden geboekt. Je bent echter maar een muisklik verwijderd van de website van de aanbieder van de aanbieder. Klik maar eens op Direct boeken. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de aanbieder van de stedentrip.

Onze 6 meest bekeken vakanties

Barcelona Hotel AC Som by Marriott

Barcelona Hotel AC Som...

 
Prijs: € 222.00

3-daagse Stedentrip naar Hotel AC Som by Marriott in Barcelona

Meer informatieDirect boeken
Wandelen in Rugen

Wandelen in...

 
Prijs: € 599.00

8-daagse Actieve vakantie naar in Sellin (Ruegen)

Meer informatieDirect boeken
Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by...

 
Prijs: € 581.00

6-daagse Zonvakantie naar Maspalomas Resort by Dunas in Maspalomas

Meer informatieDirect boeken
Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort

Divi Flamingo All...

 
Prijs: € 1285.00

9-daagse Zonvakantie naar Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort in Kralendijk

Meer informatieDirect boeken
Sol Timor

Sol TimorDivi Flamingo...

 
Prijs: € 224.00

6-daagse Zonvakantie naar Sol Timor in Torremolinos

Meer informatieDirect boeken
H4 Hotel

H4 HotelSol TimorDivi...

 
Prijs: € 419.00

5-daagse Busreis naar H4 Hotel Hannover in Munster

Meer informatieDirect boeken